10 tips om jouw sieraden mooi te houden...♥ 

1. Behandel je sieraden altijd met zorg en aandacht. Vermijd grote druk en sluit sieraden voordat je ze opbergt om de kans op knopen te verkleinen.

2. Bewaar sieraden apart van elkaar op een donkere, droge en afgesloten plek, zoals in een sieradendoosje.

3. Wees voorzichtig met aan- en uitkleden, zodat sieraden niet per ongeluk ergens aan blijven haken. Je kunt het beste je sieraden pas als laatste omdoen, en als eerste weer afdoen.

4. Vermijd directe aanraking met water en zeep. Doe je sieraden af voordat je gaat douchen, in bad gaat of gaat zwemmen, aangezien zeepresten, chloor en zeezout voor verkleuring kunnen zorgen.     

5. Doe je sieraden af voordat je gaat slapen. Het zou zonde zijn als ze per ongeluk kapot gaan tijdens het slapen, en bovendien slijten ze sneller als je ze continu draagt.    

6. Draag je sieraden niet tijdens het sporten of als je andere intensieve activiteiten verricht. Transpiratie kan sieraden namelijk aantasten.

7. Pas op met fel zonlicht. Laat je sieraden niet in de zon liggen en draag ze niet als je gaat zonnen of naar de zonnebank gaat. Sieraden kunnen daardoor namelijk verkleuren.         

8. Als je in aanraking komt met chemicaliën (bijv. tijdens het schoonmaken), doe je sieraden dan voor de zekerheid af. 

9. Vermijd directe aanraking met parfum, make-up, bodylotion, crèmes en hairspray. Als je dit soort cosmetica gebruikt, doe je sieraden dan pas om nadat je deze producten hebt gebruikt en deze de tijd hebben gehad om in te trekken.

10. Gebruik het meegeleverde zilverpoetsdoekje om het zilver af en toe voorzichtig op te poetsen. Poets hiermee alleen de zilveren onderdelen en niet de edelstenen en kristallen.

 Heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder.