Veel gestelde vragen...

Bestellen & betalen:

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Created with Sketch.


Je ontvangt binnen 1-2 werkdagen een bevestiging met als bijlage de factuur. 

Hoe kan ik betalen?

Created with Sketch.
 • Als je in de webshop een bestelling plaatst, dan kan je eenvoudig en veilig betalen via jouw PayPal account. Heb je geen PayPal account, dan kan je ook kiezen uit andere veilige betaalmethodes die via PayPal Services aangeboden worden en waarvoor je niet geregistreerd hoeft te zijn bij PayPal (bijv. Creditcard of iDEAL). Bekijk de algemene voorwaarden voor meer informatie hierover.


 • Als je direct via e-mail of WhatsApp een bestelling plaatst, dan kan je via jouw PayPal account betalen (t.a.v. [email protected]) of het bedrag handmatig per bankoverschrijving overmaken op: NL91ABNA0428856098 (t.a.v. Geo Communications V.O.F). Betalingen graag altijd onder vermelding van het factuurnummer. 

Kan ik ook achteraf betalen?

Created with Sketch.

Betaal je liever niet het hele bedrag online vooruit, plaats dan je bestelling direct via e-mail of WhatsApp, zodat ik je een factuur kan toesturen met 50% van het totaalbedrag. Je betaalt dan dus 50% vooraf en de overige 50% na ontvangst van het product, als je besluit het te houden.
 

Als je online in de webshop een bestelling plaatst, dan betaal je het volledige bedrag veilig en eenvoudig vooraf, via één van de handige betaalmethodes die onder het kopje ‘Hoe kan ik betalen’ hierboven vermeld staan. 

Waarom moeten betalingen t.a.v. Geo Communications V.O.F. gedaan worden?

Created with Sketch.

O Creations is een handelsnaam van Geo Communications V.O.F. De bankrekening is dus op naam van Geo Communications V.O.F.

Verzenden & retourneren:

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Created with Sketch.


 • Verwerkingstijd:
  Ik streef er altijd naar om artikelen zo snel mogelijk naar je te versturen. Aangezien ik in mijn eentje werk, nagenoeg alle sieraden gepersonaliseerd worden en alles zorgvuldig met de hand wordt gemaakt en gedaan, is de verwachte verwerkingstijd van een bestelling 2 tot 5 werkdagen. 


 • Bezorgtijd:
  De bezorgtijd vanaf het moment dat de bestelling wordt verzonden via PostNL en bij jou wordt bezorgd is in Nederland 1 tot 2 werkdagen en naar andere landen binnen de EU 5 tot 10 werkdagen.
 •  
 • Ontvangst bestelling:
  De verwachte tijd die nodig is vanaf het moment dat jij de bestelling plaatst en deze ontvangt is binnen Nederland 3 tot 7 werkdagen ( = verwerkingstijd van de bestelling + bezorgtijd van PostNL). Naar andere landen binnen de EU is dit 7 tot 15 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

Created with Sketch.

🇳🇱 Binnen Nederland: 

€ 2,95 (gratis vanaf € 40)

 

🇪🇺 Naar andere EU landen:
€ 5,95  (gratis vanaf € 40) 

Worden pakketjes verzonden met 'Track & Trace'?

Created with Sketch.

Ja, alle bestellingen worden met 'Track & Trace' van PostNL verzonden. Zodra jouw pakketje is verzonden krijg je een bericht met de code waarmee jij jouw bestelling kunt volgen. 

Kan ik artikelen retourneren?

Created with Sketch.

Ja, je mag artikelen zonder opgaaf van reden retourneren binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen, vanaf het moment dat je de artikelen hebt ontvangen.

Is het retourneren van artikelen gratis?

Created with Sketch.

Ja, het retourneren van artikelen is gratis in alle landen binnen de EU. De verzendkosten voor retourzendingen worden achteraf vergoed. Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat.

Hoe kan ik artikelen retourneren?

Created with Sketch.

Bij iedere bestelling ontvang je een retourformulier. Dit formulier kan je uitprinten, invullen en samen met de artikelen per post terugsturen. 

Hoe kan ik de verzendkosten voor retourzendingen vergoed krijgen?

Created with Sketch.

Maak een kopie van het verzendbewijs en stuur dit naar [email protected] onder vermelding van het factuurnummer van jouw bestelling.

Hoe lang duurt het voordat retourzendingen worden verwerkt?

Created with Sketch.

Retourzendingen en vergoedingen worden binnen 10 werkdagen verwerkt na ontvangst van de retourzending. 

Materiaal & onderhoud:

Wat is 925 Sterling zilver?

Created with Sketch.

925 Sterling zilver, ook wel eerste gehalte zilver genoemd, is de beste kwaliteit zilver waarmee je sieraden kunt maken. Omdat puur zilver te zacht is om mee te werken, wordt zilver altijd vermengd met een ander metaal (vaak koper) om het hard genoeg te maken. 925 staat dan ook voor een legering van 92,5% zilver en 7,5% van een ander metaal. 

Waarom verkleurt zilver?

Created with Sketch.

Zilveren sieraden zullen door natuurlijke oxidatie met de tijd van kleur veranderen. Oxidatie is een chemische reactie waardoor zilver dof of zwart wordt. Deze reactie ontstaat doordat zilver in aanraking komt met waterstofsulfide (zwavel), een gas dat overal in de lucht voorkomt. Zilver kan echter ook reageren op de zuurgraad van je huid, transpiratie, hoge luchtvochtigheid, cosmetica etc.

Oxidatie is dus normaal en valt niet te voorkomen, maar met het zilverpoetsdoekje dat bij elke bestelling wordt meegeleverd kun je je sieraden zo weer mooi glimmend poetsen. Neem ook eens een kijkje op de pagina "Tips voor onderhoud" om meer te weten te komen over hoe je je sieraden mooi kunt houden. 

Kunnen sieraden worden gerepareerd?

Created with Sketch.

Ja, ik kan verschillende kleine reparaties uitvoeren. Neem contact op voor de mogelijkheden en eventuele kosten die aan een reparatie verbonden zijn. 

Hoe kan ik het beste mijn sieraden mooi houden?

Created with Sketch.

Kijk op de pagina "Tips voor onderhoud" voor 10 handige tips om jouw sieraden mooi te houden.  

Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder.